Het lichaam vertelt. Toen ik iemand in 1998 haar lichaam liet vertellen, naar aanleiding van haar levenslange eenzaamheid, gebeurde het bij mij voor het eerst dat iemand contact kreeg met haar ongeboren tweelinghelft. Ook daardoor besloot ik een Hypnose-therapie opleiding te gaan volgen.

Later, in 2009 bleek dit thema bij een jongen van 13 de oorzaak te zijn van zijn depressies en angst voor nieuwe dingen. Ook de moeder, die bij de behandeling zat, bleek toen een verloren tweelinghelft te hebben. Sindsdien heeft ze het niet meer koud. Iets wat was ingezet toen ze na haar geboorte aan de kant werd gelegd, omdat er na haar onverwachts nog een kind bleek te zijn, maar dood geboren. Daar rouwde haar moeder toen om, i.p.v. blij te zijn met het levende kind.

2015 was, wat betreft de verloren tweelinghelften in mijn praktijk het topjaar. Er kwamen toen veel mensen met klachten waar het thema van een verloren tweelinghelft onder lag. Zoals jezelf verliezen in de ander, over-verantwoordelijk zijn voor de hele mensheid, zodat je je tempo, lijf, leden en leven verliest. Je gaat dus uit je lijf en hebt moeite met aarden. Je verliest fokus en concentratie. Doordat het gevoel van verlaten te zijn blijft bestaan, heb je moeite met het aangaan van binding met anderen.
Terwijl Alleen-geboren Tweelingen (ATers) hun overgevoelig zijn heel goed kunnen inzetten om synergie te creëren  in deze chaotische tijd. Zij kunnen de Bruggenbouwers zijn in de Nieuwe Tijd. Mits ze in zichzelf blijven, in hun eigen verticale as, de as die de aarde met het universum verbindt.

Iemand vroeg mij hier een lezing over te geven. Dat werden 6 keynote-presentaties.

In dat jaar bleek, op mijn 65e, dat ook ik een verloren tweelinghelft heb.  Ik heb mijn tweelinghelft en deze pijnlijke herinnering losgelaten. De uitslag op mijn armen, waar ik een aantal weken mee tobde, verdween binnen een dag als sneeuw voor de zon.

Bewust worden komt, zoals alles in het leven, op de tijd wanneer je er klaar en open voor bent.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?  info@stilstaanbijbewegen.nl of bel 0555345264