Stilstaan bij bewegen in de Paramedische Natuurgeneeskunde. 

Stilstaan bij bewegen gaat uit van het zelf-helend vermogen van de mens en stimuleert zelfmanagement. Tijdens een sessie staan we stil bij de mens als geheel. Het fysieke, psychische, emotionele en energetische deel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Disbalans op het ene gebied beïnvloedt de andere gebieden. Emotionele pijn heeft invloed op de adem en vertaalt zich bijvoorbeeld in spanning in je lijf. Energie kan hierdoor niet vrij stromen. Of je kunt vanwege een fysieke klacht je aandacht niet goed richten, je kunt dan behoorlijk uit je doen zijn.

Het gaat om lichaamstaal. Klachten of ziektes zie ik niet als vervelende stoorzenders, maar als symptomen die staan voor waardevolle signalen. Door contact te maken stil te staan bij de beweging in wat je waarneemt, krijg je inzichten waarmee je de kwaliteit van je leven kunt verbeteren. De disbalans kan met ondersteuning meestal weer hersteld worden en in balans komen.

De 5 basisvereisten voor de natuurgeneeskunde:

De beoefening van de natuurgeneeskunde is onderhevig aan bepalingen die worden gesteld door de BATC, de Belangen Associatie voor Therapeut & Consument. De BATC werkt vanuit 5 natuurgerichte principes: 1. Energie, 2. Prikkeloverdracht, 3. Drainage, 4. Voeding, 5. Psyche. Alle natuurgeneeskundige therapeuten die hierbij zijn ingeschreven voldoen hieraan. Behandelingen kunnen daardoor door de meeste verzekeringen voor Particulieren (gedeeltelijk) gedekt worden.

Ik sta onder het nummer BR1227 geregistreerd. www.batc.nl

Via de Batc ben ik aangesloten bij de Cam Coöperatie die de Wkkgz via de “Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen” geregeld heeft.

U kunt me bellen of mailen als u met mij in zee wilt gaat en voor de eerste ontmoeting kunt u bij Contact het intake-formulier en het Behandelplan downloaden, invullen en meenemen voor de eerste afspraak.