Voorbeeld van een aanvraag voor support aan een schoolbestuur.

Aan het schoolbestuur,

Afgelopen jaren is er een patroon ingesleten zonder dat ik het zelf (bewust) door had. Maar langzaam aan ging het steeds minder goed met mij en mijn gezondheid. In het laatste kwartaal van vorig jaar ging het merkbaar slecht met mijn gezondheid en energie niveau. De batterij laadde niet meer op. Tijdens de kerstvakantie zag ook mijn directe omgeving dat een interventie noodzakelijk was. Ook ik zelf ben bewust geworden dat ik hard op weg was naar een burnout situatie. Gelukkig hebben we dit kunnen voorkomen door goed te communiceren en hulp aan te nemen van mijn familie, vrienden en collega’s. Het bleek net op tijd te zijn om een echte burnout te voorkomen. Met de bedrijfsarts, huisarts, psycholoog, directie, naasten en coach ben ik actief gaan zoeken naar een structurele oplossing. Er moest echt iets gebeuren om te voorkomen dat ik langdurig uit de roulatie zou zijn. Ook heb ik verhalen gehoord en gelezen van mensen die de klachten die ik had ontkenden en maar door zijn gegaan met als gevolg uitval en zelfs deels onherstelbare schade. Het roer moest om. Gelukkig ook alle medewerking van mijn werkgever, en ik nam mijn verantwoordelijkheid als werknemer.

Iedereen is uniek, en ik kwam er achter dat er geen standaard oplossing en/of behandelplan is voor overspannenheid cq. Burnout verschijnselen. Ik ben mijn situatie gaan delen met de artsen, werkgever en naasten en samen zijn we tot een behandelplan gekomen. Het doel was natuurlijk beter worden, zorgen voor een structurele oplossing en de schade beperken. Door samen met school te gaan werken aan herstel kwamen we tot een aantal acties. Daar ben ik 100% voor gegaan. We zijn op zoek gegaan naar trainingen en revalidatie en die hebben we gevonden. Zeer effectief, efficient tegen relatief lage investeringen. Ik heb geprobeerd met minimale middelen maximaal rendement en resutaat te boeken. En dat is gelukt. Binnen enkele maanden ben ik, in zeer goede samenwerking met school, weer volledig hersteld. We zijn niet aan gevolgbestrijding  gaan doen maar we zijn echt op zoek gegaan naar de oorzaak.

De training en investering bij Stilstaan Bij Bewegen heeft me inzicht gegeven en zaken (traumas) uit het verleden zijn opgelost. Dit is misschien wel een van de mooiste dingen in het leven geweest. Ik heb structureel schoon schip gemaakt met het verleden waardoor blokkades zijn opgeheven die me in de weg zaten zowel prive als zakelijk.

Ik heb er ook alles aan gedaan om de schade (financieel) zo beperkt mogelijk te houden waardoor langdurige uitval is voorkomen. Goed voor mij maar ook zeker voor de school.

De bijbehorende fianciële investering in deze training, investeren om te besparen, vind ik moeilijk. Prive kan ik het niet betalen, dat geeft stress. Het zou zo fijn zijn als school mij hierbij kan/wil helpen. Mijn opleidingsbudget voor andere trainingen zou ik graag aanwenden om de factuur te voldoen. Aan die investering hebben we beide wat. Zouden jullie svp met mij mee willen denken/kijken hoe we dit kunnen oplossen?

Ik ben heel dankbaar dat de school me zo goed geholpen heeft, en ik ben trots op mezelf dat ik er weer helemaal ben en de oorzaak is weggenomen. We hebben samen voorkomen dat ik langdurig ziek ben geworden. Jullie zouden me helpen als jullie de bijbehorende investering zouden kunnen dekken. Hopelijk willen jullie hierin meedenken en de investering financieel voor jullie rekening nemen. Tijd en energie kan ik investeren, geld helaas niet momenteel.

Uiteraard ben ik bereid dit verder toe te lichten en te onderbouwen indien gewenst of noodzakelijk.

Alvast hartelijk dank voor jullie hulp en support!

 

                   

Open chat
💬 Heb je vragen?
Goedendag 👋
Hoe kan ik je helpen?