Energetische behandelingIn mijn praktijk ‘Stilstaan bij Bewegen’ werk ik met de mens als geheel. Dit wordt ook wel een holistisch oogpunt genoemd. Ervaar je op dit moment fysieke of mentale klachten? Dan ben je niet meer heel, oftewel je bent in disbalans, uit balans dus. Weet je niet hoe je deze balans moet herstellen? Een energetische behandeling kan hierin een oplossing bieden. Ik ben Margot Groot, een Paramedisch Natuurkundig Therapeut en een coach in zelfmanagement. Met mijn jarenlange ervaring en kennis pak ik klachten bij de kern aan en leer ik jou hoe je jouw disbalans kunt herstellen. Dit doen we door het waarnemen van wat je doet, denkt en voelt, door middel van fysiek en emotioneel bewuster worden en het inzetten van diverse energetische behandelingen. We gaan het lichaam gebruiken als een instrument dat indrukken opdoet en deze uitdrukt.  

Waarnemen van jouw lichaam met een energetische behandeling  

Tijdens de behandelingen leer ik je kijken naar onder andere je eigen lichaamshouding. Ik help je bewust te worden van jouw lichaamstaal; hoe je zit, hoe je staat en hoe je ligt. Maak je wel voldoende contact met de aarde? En hoe maak je dit contact? En wat betekent het als er geen contact is? Je lichaam is jouw beste leermeester. Het wil je in dit geval graag iets zeggen. Kleine signalen die jij als klachten ervaart vertellen je alles wat je moet weten over jouw disbalans. Het leren waarnemen en het herkennen van deze signalen staat centraal gedurende de energetische behandeling. Hiermee help ik je kijk naar de wereld te verbeteren, dus jouw denkwijze en natuurlijk, het allerbelangrijkste, hoe jij je voelt.  Het gaat om spontaan en moeiteloos jezelf kunnen zijn, waar je ook bent. 

Leer hoe jij jezelf kunt herprogrammeren  

Lichaamstaal zegt iets over jouw gevoel. Leer waarnemen hoe het nu echt met je gaat. Wanneer je dit leert herkennen, ontstaat er een beter zelfmanagement. Je krijgt een sterkere regie over je eigen lichaam en geest en daarmee ook over je leven. Zo ontstaat er een complete herprogrammering. Je klachten zullen door (h)erkenning verdwijnen. Het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest komt in werking en de nieuwe jij kan een frisse start maken.  

Samenwerken van lichaam en geest  

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij een energetische behandeling krijg je een beter zelfinzicht en grip op je eigen balans. De energie gaat beter stromen in je lijf en geest. Je bent weer klaar voor een nieuwe start.  

Wil je graag deze nieuwe start met mij gaan maken? Neem dan vandaag nog contact met mij op.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Open chat
💬 Heb je vragen?
Goedendag 👋
Hoe kan ik je helpen?