De zesdaagse Stil Staan Bij Bewegen en de twee vervolgdagen met TAO en De Stoel, hebben mij in de open en aandachtige manier van jouw manier van werken veel gebracht. Samen met de andere mensen in de groep vertrouwen laten groeien en praktische kennis en oefeningen ervaren en voelen.
Ik sta elke dag stil bij mijn bewegen; En groei daarin!

Heel hartelijk dank,
liefs Trudy

Mei 2018

Deze cursus is echt een aanrader! Ik kreeg meer zelfvertrouwen en maakte de stap om een eigen praktijk te starten.
Eind 2015 volgde ik met veel plezier de cursus stilstaan bij bewegen. Iedere maand keek ik weer uit naar de volgende les. Margot verzorgt de lessen met veel passie tot in de puntjes. Iedere maand weer aan de slag met oefeningen en vertelden dan de volgende keer onze nieuwe ervaringen. Deze cursus is echt een aanrader! Ik kreeg meer zelfvertrouwen en maakte de stap om een eigen praktijk te starten.
Anita de Reus

Een goede balans tussen ratio en gevoel.
Door deze training ben ik mij nog meer bewust geworden van de wijsheid van het lichaam,
Ik heb geleerd wat ik dan doen om innerlijke rust te krijgen.
Doordat er meer rust is kan ik met meer focus en aandacht mijn werk doen.
“met meer rust meer beweging”
Dit doet mij goed en de mensen waarmee ik werk hebben er direct baat bij.
Margot bedankt voor je warme aandacht en het delen van je uitgebreide kennis over de wijsheid van lichaam en geest.
Elke dag als ik uit bed kom denk ik weer even…”staan mij voeten goed” en onder de douche druk ik altijd weer even op al mijn tenen zodat ik ervaar dat ik echt met mijn voeten op de grond sta. Dit helpt voor een goede balans tussen ratio en gevoel. Echt mooi om te merken dat je met aandacht voor je eigen lichaam al zoveel meer rust creëert.
Een rijkdom aan kennis.
Jeanette Remmelts

Bewustwording en groei.
“Ik heb de 6 daagse cursus ‘Stilstaan bij bewegen’ bij Margot gevolgd. Wat heb ik een rijkdom aan kennis, inzichten, bewustwording en groei in die zes dagen door mogen maken. Margot en haar werk brengt veel meer teweeg, dan stilstaan bij hoe je beweegt en wat je kunt doen om meer verbonden en in contact te zijn met jezelf en je lichaam.

Je groeit niet alleen fysiek, maar ook persoonlijk en spiritueel. Haar werkwijze heeft een weerslag op jezelf en je omgeving. Margot begeleidt de dagen vakkundig, persoonlijk en met veel inventiviteit en liefde. Een mooie investering voor iedereen die echt wil groeien.”
December 20, 2016, Jürgen Brucker: Owner at Studio Körper, teacher, director, coach.

Scherpe waarneming
Ik heb zowel de cursus ‘Stilstaan bij bewegen’ gedaan als 2 keer een individuele sessie. De grote kracht van Margot vond ik haar scherpe waarneming. De kleinste non-verbale details vielen haar op en in samenspraak kon daar vaak een zeer waardevolle betekenis aan gegeven worden. Ik ben me duidelijk bewuster geworden van mijn houding en weet nu ook beter hoe ik deze kan corrigeren wanneer ik mezelf op oude gewoonten betrap. Ik heb veel aan de sessies gehad en pluk daar nog steeds de vruchten van.
Pieter Molenaar 28 09 2016

Een prachtige reis
De 6 daagse training ‘de taal van het lichaam bij bewegen’  was voor mij het begin van een prachtige en bewogen reis. Een ervaringsreis door mijn lichaam, op weg naar een meer complete en bewuste maar vooral aanwezige ‘ik’.
Ik was altijd al goed in ‘hoofdwerk’, een kopvoetertje noemde iemand mij ooit, een hoofd met voeten, met een lichaam om te gebruiken naar wens maar niet bewoond. Totdat het lichaam (keer op keer) aan gaf: tot hier en niet verder. En wat dan, als je hoofd zo aan het roer staat en je niet meer in contact staat met wat er in jou leeft?  Voor mij werd het steeds duidelijker, ik wil voelen, ervaren, beleven….. met, maar voor via mijn lichaam.
Margot heeft me tijdens de cursus door tal van uiteenlopende oefeningen zo veel meer inzicht gegeven. Inzicht in van mijn manier van bewegen,  gaan en staan, van mijn voorkeurshoudingen en overlevingsmechanismen, van alles wat in de loop van een leven verinnerlijkt wordt, van wat er binnen in mij leeft en wat gevoeld wil worden.
Het  bijzondere van de cursus, maar ook van het individueel traject dat ik bij Margot heb gevolgd, is voor mij toch wel het ervaren geweest. De oefeningen die we hebben gedaan en die in het boek beschreven staan zijn hierin van groot belang geweest. Eigenlijk kan ik alleen maar aanraden om zelf te ervaren wat jouw lichaam je te zeggen heeft.
Dank je wel Margot, ik had het niet willen missen.
Martine, 1 oktober 2015

Patronen doorbreken
Naar aanleiding van de zesdaagse training: Door de training ben ik bewuster geworden van hoe ik sta op de aarde. Margot heeft mij handvatten gegeven om patronen te doorbreken door anders te gaan staan. Hierdoor luister ik veel meer naar mijn innerlijke stem en blijf ik trouwer aan mezelf. Ik gebruik meer de wijsheid van mijn lichaam. Dank je wel, Margot voor jouw voortreffelijke begeleiding en humor!
Odet Sleeswijk  Loopbaanadviseur, maart 2015

Open chat
💬 Heb je vragen?
Goedendag 👋
Hoe kan ik je helpen?