Doelgroep: 

In mijn praktijk heb ik vele veranderingen gezien bij mensen: Het doel is om in je eigen kracht en harmonie te komen, dat je zin hebt en zin kunt geven aan jouw leven en vrede hebt met wat je doet en in de wereld neerzet.

Soms echter treden er blokkades op, die tot klachten of ziektes kunnen gaan leiden of al naar toe geleid zijn:

Migraine- evenals nek-, schouder-, rug- en knieklachten. Vermoeidheid- of stress klachten, slapeloosheid, burn-out, whiplash, hielspoor, tenniselleboog of bevroren schouder, arthrites of andere reumatische klachten, rug- en buikklachten, depressieve klachten, interactieklachten, het niet kunnen vinden van werk, of een doel in het leven.

Verder komen hier veel Hoog sensitieve personen (HSPers), mensen die andere energieën oppikken, mensen met ADHD, die alle dagen heel druk zijn. Mensen die, doordat iemand in hun nabijheid stierf, of door scheiding, afscheid hebben moeten nemen. In dit leven dat al begint in de moederbuik, dus ook met mensen die een tweelinghelft zijn kwijtgeraakt voor of tijdens de geboorte. Kortom, met mensen van kinderen tot bejaarden, van 5 – 85 jaar. (zie Verhalen) over enige ervaringen uit de praktijk.

Het feit dat ik het lichaam centraal stel, stellen mensen zichzelf zowel fysiek als emotioneel en mentaal open. Het hoofd volgt wat het lichaam doet. Men komt daardoor en dichter bij zichzelf. Zo kan onmacht, macht of klacht in eigen kracht veranderen. Door zichzelf terug te vinden verandert de kijk en houding op de eigen omgeving. Er komt meer evenwicht en balans in de mens zelf en daardoor  binnen huwelijken of familie verbanden en ook binnen relaties op het werk en teamverband.

Ik werk een op een, maar ook met paren, en binnen teams, om de juiste balans te vinden die bij iedereen past.

En sinds 2013 maandelijks met de stoel met een groep mensen die zich daarvoor inschrijven.

Er zijn mensen die te snel gaan, of steeds maar wachten op de eerste stap.