De kwantumfysica is het veld van de onbegrensde mogelijkheden.  Ze leert ons dat alles perceptie is: de waarnemer beïnvloedt en creëert zijn werkelijkheid.

Jij speelt de grote rol in alles wat er gebeurt in jouw leven, exact zoals het gebeurt. De hamvraag is echter of jij je hier bewust van bent.  Dat geldt ook bij de ziekten die je hebt ervaren of aandoeningen die je nu op dit moment hebt. Het goede nieuws is, dat jij jezelf weer gezond kan maken. Je hebt de sleutel in eigen hand.

Je waarneming en de interpretatie van je ervaringen ontstaan door de subjectiviteit van je denken. Je lichaam activeert bepaalde genen ontwikkelt symptomen of neemt ze juist weg.

Het impliceert dat het lichaam niet gescheiden kan worden van de geest. Gezonde voeding, levensstijl en emotioneel evenwicht spelen een belangrijke rol in het onderhouden van je gezondheid.

De verbinding tussen geest en lichaam, het holistische denken, is heel belangrijk. Het lichaam materialiseert jouw gedachten en laat zien wat je voelt en denkt. Het is goed aandacht te besteden aan wat jouw lichaam te vertellen heeft. Bewust te zijn van haar indrukken en van wat zij uitdrukt in het Hier en Nu. Daarom werk ik al mijn hele leven met lichaamstaal.

Daar is later Kwantum Healing bij gekomen. Kwantum Healing gaat voorbij tijd en ruimte. Reïncarnatie gaat over karmische beïnvloeding. Genetische beïnvloeding, is de invloed van onze voorouders. Dit zijn twee verschillende vormen die beiden met energie te maken hebben.

Dat wat we erven, tot in onze genen, tot in onze cellen, beïnvloedt onze waarneming. Dat wat we waarnemen geven we aandacht. Aandacht is energie, dat opbouwend kan zijn of afbrekend. Als we dat niet willen, of daar ziek van worden, kunnen we die energie veranderen door gedachtekracht. Bij karmische en genetische beïnvloeding neem je aan dat alles eeuwig is, dat we in verbinding staan, met alles wat er is en was. Het zit in het collectief, in onze familie en kan daar eeuwen blijven zitten.

Als we sterven gaan we uit het lichaam en onze geest gaat naar de overzijde, en als het goed is naar het licht, de bron, de hemel, hoe je het ook wilt noemen. Sommige geesten dolen nog in het aardse energieveld. Dan beleven ze nog het duale spectrum van de aardse emoties, pijnen en klachten. Daar kan een aardse mens last van hebben, er soms zelfs gek van worden. De psychiatrie zit vol met dit soort mensen. Terwijl het gaat om helemaal in jouzelf te kunnen en mogen zijn, in het Hier en Nu, uit wat voor familie, collectief we ook komen.

Sommige gestorven voorouders van ons zijn nog niet in het licht, hun aardse pijn en klachten zijn geblokkeerd, hebben nog lading die ze onbewust aan ons doorgeven. Door contact te maken met onze klachten kunnen we voorouders, door jouw mond en lichaam laten praten, zodat jij hen ten voeten uit ervaart en bewust wordt in de wortel van jouw klachten, tot diep in jouw cellen. We sturen de voorouders nadat je ze hebt ervaren, na hun boodschap voor jou, naar het Licht, waar ze warmte en liefde ontvangen. Eenmaal in het licht, stoppen de blokkades en de ladingen lossen op. Ik maak vooral tegenwoordig prachtige reizen mee met mensen en hun voorouders. De fysieke of/en psychische klachten stoppen en ook die van onze nazaten.

Het gaat allemaal om bewust worden. Dat we bewuster worden van deze onbegrensde mogelijkheden. En dat we i.p.v. in macht/onmacht strijden terecht komen en in onze kracht zijn; de eigen mogelijkheden/ eigenheden vorm geven. Het gaat over ons recht te bestaan. Om ons bestaansrecht.

Zonder medicijnen en andere afhankelijkheden.

margotgroot@stilstaanbijbewegen.nl