Doelgroep: 

In mijn praktijk heb ik vele veranderingen gezien bij mensen: Het doel is om pijnvrij en moeiteloos te leven, om in je eigen kracht en harmonie te komen, dat je zin hebt en zin kunt geven aan jouw leven en vrede hebt met wat je doet en in de wereld neerzet.

Soms echter treden er blokkades op, die tot klachten of ziektes kunnen gaan leiden of al naar toe geleid hebben:

Migraine– evenals nek-, schouder-, rug- en knieklachten. Vermoeidheid- of stress klachten, slapeloosheid, burn-out, whiplash, hielspoor of een achillespeesblessure, tenniselleboog of bevroren schouder, arthrites of andere reumatische klachten, buikklachten, depressieve klachten, interactieklachten, het niet kunnen vinden van werk, of een doel in het leven.
Tegenwoordig komt men via de huisarts ook wel met SOLK (Somatisch Onvoldoende Verklaarde Klachten).

Verder komen hier veel Hoogsensitieve personen (HSPers) mensen die andere energieën oppikken, mensen met ADHD, die alle dagen heel druk zijn. Mensen die, doordat iemand in hun nabijheid stierf, of door scheiding, afscheid hebben moeten nemen. In dit leven dat al begint in de moederbuik, dus ook met mensen die een tweelinghelft zijn kwijtgeraakt voor of tijdens de geboorte. Kortom, met mensen van kinderen tot bejaarden, van 5 – 85 jaar. (zie Verhalen) over enige ervaringen uit de praktijk. De verloren tweelinghelft in de baarmoeder kan veel pijn en last  geven in het verdere leven.

Door het feit dat het eigen verhaal, het ademende lichaam en de voeten centraal staan,  komen mensen terug in hun basis, en krijgen genoeg zelfvertrouwen om zichzelf zowel fysiek als emotioneel en mentaal open te stellen. Het hoofd volgt wat het lichaam doet. Bij het instellen van een ander programma in het hoofd en celherinnering, volgt er herstel. Men komt daardoor dichter bij zichzelf. Zo kan onmacht, macht of klacht in eigen kracht veranderen. Bij het  zichzelf terug vinden verandert de kijk en houding op de eigen omgeving. Er komt meer evenwicht en balans in de mens zelf en daardoor  binnen huwelijken of familie verbanden en ook binnen relaties op het werk en teamverband.

Ik werk een op een, maar ook met paren, en binnen teams, om de juiste balans te vinden die bij iedereen past.

En sinds 2013 maandelijks met de stoel met een groep mensen die zich daarvoor inschrijven. De stoel wordt ook wel, naar wens of noodzaak individueel gebruikt.

Er zijn mensen die te snel gaan, of steeds maar wachten op de eerste stap.