Een gebalanceerde nachtrust door middel van een slapeloosheid behandeling

Slapeloosheid brengt veel onrust met zich mee. Je bent overdag futloos, je ervaart geen lust in het leven. Er ontstaan al snel andere lichamelijke en mentale klachten die direct een gevolg zijn van je slaaptekort. Een slapeloosheid behandeling kun je op meerdere manieren aanpakken. Margot Groot, Natuurkundig Paramedisch Therapeut en eigenaar van de praktijk ‘Stilstaan Bij Bewegen’ behandelt de mens uitgaande van het 4-dimensionale mensbeeld, Mind, Emoties, Lichaam en Spiritualiteit.

Slaaptekort betekent disbalans. Is dit bijvoorbeeld op emotioneel gebied? Zit je onbewust met een verwerking? Hoe gaat het met je, betekent eigenlijk: hoe sta en ga jij fysiek in de wereld? Door naar jouw verhaal te luisteren; wat zit je dwars, wat doe je als je niet kunt slapen, of wat heb je gedaan, gegeten en gedronken, wordt slapeloosheid op meerdere lagen aangepakt en opgelost.

Slapeloosheid behandeling met energetische waardes

Een energetisch veld, wat is dit precies? Een mens heeft een zelfherstellend vermogen. Zo kun je, door bewust in het leven te staan, meer zelfmanagement toepassen. Een lichaam en een geest, met daarin talloze emoties en fysiek vooral de adembewegingen, komen allemaal samen in een energetische dosering. Aandacht geeft namelijk energie. Vestig aandacht op jouw ademhaling en laat energie stromen. Is jouw aandacht niet bij jouw lichaam? Dan ontstaat er een disbalans in de energiestroom van jouw lichaam. Wat vertelt jouw lichaam je en hoe kun jij jouw lichaam en geest echt laten samenwerken op alle fronten? De ademhaling en jouw lichaam rust gunnen, is van levensbelang.

Zelfcontrole en zelfinzicht

Bij ‘Stilstaan Bij Bewegen’ krijg je meer zelfcontrole en zelfinzicht. Zo ervaar je al snel meer rust, meer concrete ontspanning en voelt het alsof je je grip weer terug begint te krijgen. Door deze bewustwording gericht toe te passen bij een specifieke klacht, zoals een slapeloosheid behandeling of de stress herstellen, ervaar je waardevolle informatie over je klachten en vind je daarmee een oplossing. Voor meer informatie mail info@stilstaanbijbewegen.nl of bel het telefoonnummer 055 5345264.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Slapeloosheid behandeling