Een disbalans herstellen door een energetische behandeling

In de praktijk ‘Stilstaan bij Bewegen’ wordt er gekeken naar de mens als geheel. Ervaar je fysieke of mentale klachten en weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Een energetische behandeling biedt hierin een oplossing. Margot Groot is een Paramedisch Natuurkundig Therapeut en een coach in zelfmanagement. Met jarenlange ervaring en kennis pakt ze klachten bij de kern aan en leert ze jou hoe je het heft in eigen handen kunt nemen.

Waarnemen van het lichaam

Tijdens de behandelingen leert ze je kijken naar je lichaamshouding. Ze laat je beseffen hoe je zit, staat en ligt. Heb jij fysiek je voeten op de grond, maak je bijvoorbeeld contact met de aarde? En hoe maak je contact met de aarde? En wat zegt het je al dit niet zo is? Je lichaam wil dan graag iets zeggen. Al deze kleine signalen vertellen meer over de disbalans tussen de opwaartse kracht en de zwaartekracht. Dit heeft invloed op je denken en voelen en hoe je naar de wereld kijkt. Het leren waarnemen en het herkennen van signalen staat hierbij centraal.

Een energetische behandeling leert je hoe jij jezelf kunt herprogrammeren

Naast te letten op fysieke kenmerken ga je letten op hoe dat voelt: je leert zelf waarnemen hoe het met je gaat. Het gaat allemaal om jouw beleving en ervaring. Wanneer je dit leert herkennen, ontstaat er meer zeggenschap over je pad. Zo ontstaat er ook een herprogrammering. Je klachten krijgen jouw aandacht, er kan over gepraat worden en zo kunnen de klachten door acceptatie en (h)erkenning verdwijnen. Op deze manier wordt het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest in werking gezet.

Samenwerken van lichaam en geest

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en bij een energetische behandeling krijg je hier meer zicht en grip op, doordat energie meer gaat stromen. Margot Groot gaat samen met jou deze ontdekkingstocht aan. Het kan gaan om bijvoorbeeld een specifieke slapeloosheid behandeling of het behandelen van emotionele of fysieke pijn. In samenspraak wordt er gekeken naar een passend behandelplan. Neem gerust contact op via info@stilstaanbijbewegen.nl of het telefoonnummer 055 5345264 voor meer informatie.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Energetische behandeling