Paramedisch Natuurkundig Therapeut Coach in Zelfmanagement

STIL STAAN BIJ BEWEGEN

Paramedisch Natuurkundig Therapeut Coach in Zelfmanagement

Ik ben er om je te ondersteunen bij het inzetten van de kracht van spiritualiteit en zelfontdekking om een doelgericht leven te creëren. Vul hieronder je e-mailadres in om in contact te komen met mijn werk.

FYSIEKE OEFENINGEN

Deze methode integreert fysieke oefeningen met dans en acteren, gericht op beweging met intentie en aandacht. Door bewustwording van lichaamshouding, ademhaling en spierketens wordt de relatie tussen lichaam en geest versterkt. Affirmaties worden gebruikt om innerlijke overtuigingen te versterken. Het doel is niet alleen handelen, maar vooral ook de intentie en beleving achter de handeling.

VOICE DIALOGUE

Voice Dialogue is een benadering waarbij je via lichaamswaarneming contact maakt met verschillende stemmen in jezelf, zoals de held of het slachtoffer. Het ego fungeert als bestuurder en accepteert alle stemmen. Door deze stemmen bewust te erkennen en ermee in dialoog te gaan, ontstaat er een mentaal en fysiek bewustzijn. Het doel is om alle delen van jezelf te accepteren en een optimale balans te vinden tussen verschillende innerlijke stemmen.

HYPNOSE

Hypnose, ook wel Deep Memory Processing genoemd. In hypnosesessies bereik ik diepe ontspanning, waarbij je onderbewustzijn wordt benaderd. Dit kan helpen bij motivatieversterking en het helen van trauma’s. Hypnose wordt gebruikt om verschillende aspecten te verkennen, zoals kindertijd, vorige levens en voorouders, om balans te vinden in het huidige leven.

ZIELEN ENERGIE

De tekst verkent de betekenis van het leven en onze bestemming op aarde, ondersteund door ideeën over reincarnatie en de zielenwereld. Het suggereert dat ons leven gekoppeld is aan een spiritueel pad dat we vooraf hebben gekozen, en dat we kunnen leren van onze ervaringen in de aardse dualiteit. Volgens dit perspectief leidt het volgen van ons hart tot vervulling en zingeving.

DMP Reïncarnatie Werk

Als reïncarnatietherapeut begeleid ik mensen bij het verkennen en begrijpen van hun vorige levens. Via diepe ontspanning en visualisatietechnieken help ik cliënten om herinneringen aan vorige levens naar boven te brengen en inzichten te verkrijgen. Dit proces helpt bij persoonlijke groei, het overwinnen van obstakels en het begrijpen van levenslessen.

VOOROUDER ENERGIE

Deze methode betreft het verkennen van voorouderlijke energieën en het helen van generatiegebonden trauma’s. Door bewustwording van deze energetische verbindingen kunnen blokkades worden opgeheven, niet alleen bij onszelf maar ook in onze voorouderlijke lijn en bij onze nakomelingen. Dit proces kan bevrijdend en verlichtend zijn, waarbij het verleden wordt geheeld en ruimte wordt gemaakt voor een meer bevredigend heden en toekomst.

VERLOREN TWEELINGHELFT

De sessies over verloren tweelinghelften onthullen diepgaande emotionele ervaringen, zoals eenzaamheid en boosheid, via lichaamsgerichte benaderingen en hypnose. Deze therapieën helpen bij het begrijpen en verwerken van emotionele blokkades, resulterend in persoonlijke groei en ontspanning. De behandeling richt zich op het herkennen en integreren van onderdrukte gevoelens en rollen, waardoor cliënten bewuster en authentieker worden in hun leven.

RECONNECTIVE HEALING

Reconnective Healing, ontwikkeld door Eric Pearl, herstelt verbinding met universele energielijnen en het energieveld om ons heen. Het maakt gebruik van bio-fotonen, de kleinste lichtdeeltjes, om balans te brengen in fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten. Deze helingstechniek ontwart DNA-strengen, lost blokkades op en herstelt energiestromen. De sessies, uitgevoerd op een behandeltafel, zijn uniek en worden individueel ervaren met variërende effecten.

VOETREFLEX THERAPIE

Als bevoegd voetreflex-therapeut werk ik volgens Dr. Fitzgerald’s systeem, waarbij het lichaam in 10 gelijke lengtezones wordt verdeeld. Door druk uit te oefenen op specifieke punten kunnen pijnen worden verlicht. Mijn praktijk richt zich op het herstellen van balans tussen lichaam en geest, waarbij elke stap een massage biedt. Cliënten ervaren verlichting van klachten en een verbeterde verbinding tussen lichaam en geest.

Prof. h.c. Margot groot

In mijn begeleiding draait alles om groei en ontwikkeling. Mensen komen bij mij met fysieke, emotionele, of mentale klachten, en ik help hen op alle vlakken van hun welzijn: lichamelijk, emotioneel, mentaal, en spiritueel. Net zoals het lichaam van een individu reageert op ervaringen, zo geldt dat ook voor groepen en organisaties. Samen onderzoeken we de diepere verbinding tussen persoonlijk welzijn en externe omstandigheden, met als doel innerlijke harmonie en balans te bereiken.

Stilstaan Bij Bewegen gaat over het bestaan, over het staan hier op aarde, verbonden met het universum. Iedereen staat in zijn verticale as. Hoe doen we dat? Staan we ten voeten uit? Gebruiken we beide voeten? Nemen we een plek in op aarde? Hoe zetten we ons gewicht neer? De voeten bepalen onze lichaamstaal, bepalen ons denken en voelen en omgekeerd, als we ons onzeker voelen zetten we ons onzeker neer. De botten dragen, zodat de spieren en gewrichten open staan voor beweging. Zodra de gewrichten gaan dragen kunnen we klachten krijgen, in knie, rug of schouders en kunnen we niet meer spontaan onszelf zijn, minder onze intuïtief zijn. Ons lichaam drukt dat uit, heet ook wel de taal van het lichaam.

Mijn begeleiding is gericht op het bevorderen van zelfbewustzijn en persoonlijke groei. Van het aanpakken van fysieke klachten tot het ontdekken van diepere drijfveren en het omarmen van onze unieke identiteit, We gaan op een reis naar zelfontdekking en empowerment, waarbij we de kracht van ons lichaam en geest verkennen om ons volledige potentieel te realiseren. Het is een reis in zelf management.

Prof. h.c. Margot de groot

In mijn begeleiding draait alles om groei en ontwikkeling. Mensen komen bij mij met fysieke, emotionele, of mentale klachten, en ik help hen op alle vlakken van hun welzijn: lichamelijk, emotioneel, mentaal, en spiritueel. Net zoals het lichaam van een individu reageert op ervaringen, zo geldt dat ook voor groepen en organisaties. Samen onderzoeken we de diepere verbinding tussen persoonlijk welzijn en externe omstandigheden, met als doel innerlijke harmonie en balans te bereiken.

Stilstaan Bij Bewegen gaat over het bestaan, over het staan hier op aarde, verbonden met het universum. Iedereen staat in zijn verticale as. Hoe doen we dat? Staan we ten voeten uit? Gebruiken we beide voeten? Nemen we een plek in op aarde? Hoe zetten we ons gewicht neer? De voeten bepalen onze lichaamstaal, bepalen ons denken en voelen en omgekeert, als we ons onzeker voelen zetten we ons onzeker neer. De botten dragen, zodat de spieren en gewrichten open staan voor beweging. Zodra de gewrichten gaan dragen kunnen we klachten krijgen, in knie, rug of schouders en kunnen we niet meer spontaan onszelf zijn.

Mijn begeleiding is gericht op het bevorderen van zelfbewustzijn en persoonlijke groei. Van het aanpakken van fysieke klachten tot het ontdekken van diepere drijfveren en het omarmen van onze unieke identiteit, We gaan op een reis naar zelfontdekking en empowerment, waarbij we de kracht van ons lichaam en geest verkennen om ons volledige potentieel te realiseren.

Klaar om het LEVEN te krijgen dat je verdient?

Bekijk mijn werkwijze:

PLAN EEN INTAKE

Jouw situatie is uniek voor jou. Het is tijd dat jij voor jezelf kiest. Wij creëren een veilige plek waar jij je durft uit te spreken.

Persoonlijk aanpak

Ik analyseer jouw verhaal en geef je alleen mijn meest relevante en bruikbare advies voor jouw specifieke behoeften, zodat jij het perfecte leven kunt creëren.

INTEGREREN met vertrouwen

Breng mijn advies in de praktijk, creëer het leven dat je verdient en voel je zelfverzekerd en in controle over je eigen geluk, wat er ook gebeurt.

Laten we dit samen doen...

Klaar om het LEVEN te krijgen dat je verdient?

Bekijk mijn werkwijze:

PLAN EEN INTAKE

Jouw situatie is uniek voor jou. Het is tijd dat jij voor jezelf kiest. Wij creëren een veilige plek waar jij je durft uit te spreken.

Persoonlijk aanpak

Ik analyseer jouw verhaal en geef je alleen mijn meest relevante en bruikbare advies voor jouw specifieke behoeften, zodat jij het perfecte leven kunt creëren.​

INTEGREREN MET VERTROUWEN​

Breng mijn advies in de praktijk, creëer het leven dat je verdient en voel je zelfverzekerd en in controle over je eigen geluk, wat er ook gebeurt.

Laten we dit samen doen...

Stilstaan bij bewegen, de taal van het lichaam herkennen.

In 2013 is bij de uitgever Conferent dit boek van mij uitgekomen.

Sta je wel eens stil bij hoe je beweegt, bij hoe je voortgaat, bij hoe je zit? Wat wil dit jou zeggen? Voelt het goed? Zou het beter kunnen? Of weet je dat niet? Bewustwording van deze vragen is de sleutel om te veranderen en je daardoor beter te voelen. Bewust worden door waarneming is constateren wat er is.

‘Stilstaan bij bewegen’ is gereedschap voor jezelf, voor managers, trainers en voor iedereen die anderen persoonlijk of professioneel begeleidt of leiding geeft. Door je waarnemend bewustzijn te ontwikkelen kom je tot een beter voelen in het lichaam en daardoor tot meer genieten en beter presteren in werk en privé-leven Als je in staat bent met jezelf als trainer, coach, begeleider aan de slag te gaan met theorie, praktijk en oefeningen kun je anderen gemakkelijker begeleiden.

In dit boek tref je informatie aan over anatomie, bewegen en kennis van het lichaam. Dit zijn de ingrediënten om bewust te worden van hoe je gaat en staat. De basis van het lichaam, dus hoe je erbij staat, beïnvloedt de lichaamsbeleving en de taal van het lichaam. De vele oefeningen helpen om aan de slag te gaan met jezelf en daardoor kun je anderen helpen beter te ervaren wat het lichaam wil zeggen. Bewuster zijn is de winst voor iedereen, voor jou zelf, voor jou als manager, coach, begeleider en, als het gaat om een organisatiecontext, voor de organisatie als geheel.

Paramedisch Natuurkundig Therapeut Coach in Zelfmanagement

Stil Staan Bij Bewegen

Het is tijd om je verhaal te delen.
Maak nu een afspraak via het onderstaande knop.

Bezoekadres:

Stil Staan Bij Bewegen

Molenhof 14

7321 BZ Apeldoorn

Tijden kunnen afwijken!

Maandag – Vrijdag 10:00 – 18:00

Zaterdag – Zondag 10:00 – 12:00

Contact:

E-mailadres: info@stilstaanbijbewegen.nl

Telefoonnummer: +31612448340

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ↓