Hoog sensitieve personen in kracht en harmonie

Hoog sensitieve personen zijn gevoeliger voor lichamelijke en geestelijke prikkels. Daardoor zijn ze in staat andere energieën op te pikken. Dit leidt vaak tot ziektes en klachten. Een krachtig en harmonieus bestaan is belangrijk, ook voor hoog sensitieve personen. Bewustzijn ontwikkelen in jouw concrete lichaam en ademhaling, zodat je weet wat jou onderscheidt van anderen. Want eenieder is uniek. Margot Groot heeft sinds 1994 haar praktijk ‘Stilstaan Bij Bewegen’ en gaat uit van het 4-dimensionale mensbeeld: Mind, Emoties, Lichaam en Spiritualiteit. Een holistische aanpak met zorg op maat.

Hoog sensitief en geblokkeerd?

Weet jij al van jezelf dat je tot de groep hoog sensitieve personen behoort of ben je dit nog aan het onderzoeken? Mocht je gevoelig zijn en het idee hebben dat iets je blokkeert, op geestelijk of lichamelijk vlak, dan is het belangrijk dit gericht aan te pakken. Margot Groot behandelt mensen en kinderen van 5 – 85 jaar of ouder. Wil jij:

  • Vitaliteit en jouw energie voelen stromen?
  • Balans krijgen en vasthouden?
  • Zin geven aan jouw leven en dit elke dag voelen?
  • Inzicht krijgen in wat jou al of niet beweegt?
  • Duidelijker overkomen naar je omgeving en persoonlijker zijn in relaties?
  • Inzicht krijgen in je houding en gewoontes?

Interesse in een behandeling op maat voor hoog sensitieve personen?

Via info@stilstaanbijbewegen.nl of het telefoonnummer 055-5345264 is het mogelijk direct contact op te nemen voor het maken van een afspraak. Bij een eerste afspraak wordt er gekeken naar je lichaamshouding en daarmee naar een passende vorm voor de behandeling. Margot Groot is geregistreerd als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut bij de BACT, de Belangen Associatie Therapeut Consument. Er kan een op een, als paar of binnen teams gewerkt worden.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Hoog sensitieve personen