Hoe werkt de “Humming Mask”
1. Door fysieke beweging van de lucht in de sinussen door resonantie en trillingen.
2. Het biologisch effect van de Nitric oxide op onze zuurstofuitwisseling.
3. Het biologisch effect van de Nitric oxide op Apoptosis (de motor in ons systeem).

 1. Fysieke beweging, De “Humming Mask” resoneert de lucht in onze sinussen op de natuurlijke “humming” frequentie. Het masker maakt daarvoor contact in 5 plaatsen op het hoofd. 2 x voorhoofd, (sinus frontalis ) 2 x jukbeenderen, (sinus sphenoidalis) en (sinus maxillarus) achter het neusbotje.
 2. Deze lucht bevat Nitric Oxide, die op een natuurlijke (enzym-matig) manier is aangemaakt in onze sinussen. Door de resonantie wordt de Nitric Oxide via de neusholtes aangemaakt en via de neus optimaal geïnhaleerd. Medisch onderzoek toont aan dat door het resoneren (hummen) een verhoging van Nitric Oxide 10 tot 15 maal wordt behaald in vergelijk met “stil” inhaleren. 
Zuurstofuitwisseling, Nitric Oxide is een 100% natuurlijk gasmolecuul dat normaal enzyme-matig in onze sinussen wordt aangemaakt dit om de afgifte van zuurstof via de hemoglobine in ons bloed mogelijk te maken. Het is recent bekend dat zonder Nitric Oxide in ons bloed uitwisseling van zuurstof niet goed mogelijk is.

Naarmate we ouder worden daalt het Nitric Oxide-gehalte in ons lichaam. Op jongere le eftijd wordt in ons bloed constant Nitric Oxide enzymmatig aangemaakt. Door het ouder worden (vanaf 40 jaar), wordt dit steeds minder, waardoor ook de zuurstofafgifte vermindert. Hierdoor nemen geleidelijk lichamelijke en mentale functies af. Ook kunnen eerder infecties ontstaan doordat het afweersysteem verzwakt.

De “Humming Mask” activeert de aanwezige Nitric Oxide in onze sinussen die we hierdoor eenvoudig kunnen inhaleren. De geïnhaleerde Nitric Oxide wordt in de longen gekoppeld met de hemoglobine in ons bloed, waardoor weer een verbeterde afgifte van zuurstof plaatsvindt naar de fijnste adertjes in onze hersenen, ogen, lever, en andere organen. Dit in sterk contrast tot hoe bijvoorbeeld bloeddrukverlagende middelen, hun werk doen. 
Door een genormaliseerde zuurstofuitwisseling ontstaat een verbeterde cel-functie en zuivering zoals we gewend waren in onze jongere jaren. Hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen ouderdomskwalen. De verhoogde zuurstofuitwisseling heeft dus een natuurlijke, preventieve werking op ouderdomskwalen.

3. Apoptosis; naast de afgifte van zuurstof aan de cellen is Nitric Oxide in belangrijke mate verantwoordelijk voor de Apoptosis in ons lichaam. Apoptosis is de programmatig gestuurde “groei” en “degeneratie” van de cellen. “Waar nieuwe cellen zich vormen, moeten oude cellen plaats maken” Indien dit proces wordt verstoord, door een tekort aan Nitric Oxide, ontstaan fysieke problemen, zoals vergrote prostaat, overmatige en ongecontroleerde celgroei en obstructie van zenuwcellen.

Voordelen van de “Humming Mask” in een oogopslag:

 • De “Humming Mask” verlaagt hoge bloeddruk op een natuurlijke wijze, met behulp van het eigen natuurlijke vermeerderde Nitric Oxide niveau, en dus zonder medicijnen.
 • Het gebruik van de “Humming Mask” is aangenaam, rustgevend waardoor we dit automatisch dagelijks kunnen gebruiken.
 • Voldoende Nitric Oxide intensiveert het effect van acupunctuur- Bio Resonantie- en Orthomoleculaire behandelingen specifiek bij ouderen 50+.
 • Het herstellen van Nitric Oxide-niveau helpt bij de behandelingen van veel geriatrische dysfuncties en verbetert de kwaliteit van leven en welzijn.
 • De toename van Nitric Oxide herstelt cel-vernieuwing dan verjongt de huid zich.
 • De Nitric Oxide ontspant de gladde spieren en dit beïnvloedt de vergrote prostaat die dan zorgt voor de vermindering van het nachtelijk plassen.
 • De ontspanning van het gladde spierweefsel verhoogt de bloedstroom, dan verminderen erectie problemen.
 • De HM heeft invloed op de verschijnselen van Artritis, Stenose, door de vermindering van infectie in de gewrichten en bloedbanen.
 • De verbeterde acetylcholine-productie vermindert slapeloosheidsproblemen.
 • De verhoogde darmactiviteit vergroot de motiliteit van de darmen: Constipatie kan verdwijnen.
 • Het kan de Macula degeneratie verbeteren, bij zowel de droge en de natte Macula degeneratie.
 • Tinitus, Migraine, verstopte sinussen: vele problemen in het hoofd kunnen verdwijnen.

1e heer : ” De Humming Mask is bijzonder. Trilt steeds mee door mijn hele lichaam heen. Van alles wordt losgetrild, ook oude pijn en oude verkrampingen.Geen sinecure dus. Blijkt niet goed combineerbaar te zijn met alcoholgebruik, althans bij mij. Komt goed uit want ik heb besloten om heel 2020 niet meer te drinken.”
2e heer : HM gekocht op 7 nov. , belde 19 nov. : “ik slaap 6 uur achtereen, terwijl ik er voorheen steeds uit moest voor een plasje”.
3e heer : gekocht 21 nov. Kon na de eerste keer weer de 2 klokken in zijn kamer horen tikken. Hij voelde bij de 2e keer gebruik zijn voeten, die vaak pijnlijk zijn, warmer worden.
1e vrouw : voelde bij het eerste gebruik haar energie stromen naar en in haar voeten. “Vind je mijn ogen nu ook helderder?”

De positieve werking van Nitric Oxide in relatie tot juiste voeding en levensstijl, is aangetoond en officieel gepubliceerd, het bewijs dat we Nitric Oxide in ons systeem nodig hebben. 
De “Humming Mask” is een gepatenteerd product.

De Geschiedenis:

De “Humming Mask” komt voort uit een combinatie van eeuwenoude tradities en de moderne techniek. Bijvoorbeeld de hummende klanken die Tibetaanse en Taoïstische monniken maken in de resonantie ruimtes van de hoofdholtes. Ook acteurs en zangers gebruiken deze resonantie al tijden in hun stemoefeningen.

The Nitric Oxide molecule of te wel Stikstofmonoxide en de werking hiervan, werd ontdekt door drie artsen in Amerika: Robert Furgott, Louis Ignarro en Ferid Murad. Voor deze ontdekking ontvingen zij in 1998 de Nobel Prijs voor medicijnen.
Sinds die ontdekking van 1998 zijn er meer dan 112.000 officiële medische studies gepubliceerd, over de werking van Nitric Oxide in ons lichaam. Door een recente studie uit 2016 van Jonathan S. Stamler, MD (President van het Harrington Discovery Institute) werd definitief aangetoond dat Nitric Oxide in voldoende mate aanwezig moet zijn om een juiste uitwisseling van zuurstof in de cellen te bewerkstelligen.
Voor jaren was het medisch onduidelijk wat de oorzaak was van een verlaagde zuurstofuitwisseling aan de cellen, terwijl er wel voldoende zuurstof in het bloed werd gemeten. Deze onduidelijkheid is nu opgelost. Hiermee kon het verband tussen ouderdomsproblemen en een tekort aan Nitric Oxide worden aangetoond.

“Your Mind & Body Assistant Vital Health Products BV” ontwikkelt, produceert en distribueert producten met als doel de gezondheid van de mensen en de kwaliteit van het leven te bevorderen.
Ze hebben producten tegen snurken ontwikkeld, zoals de Nasivent Tube. Deze producten zijn ook internationaal gepatenteerd. Tijdens hun research zijn ze op het belang gestuit tussen de relatie van neus-ademen en Nitric Oxide. Hieruit is de Humming Mask ontstaan.
Deze ontwikkeling heeft hen gebracht waar ze nu staan. En zo kwam op een avond de heer Rick Witte ons bezoeken met deze producten in een mooi koffertje, die ons ook goed hebben geholpen. Dit willen we graag met je delen.
Met E30,- korting kun je dit bij ons krijgen maar misschien wil je het eerst ervaren.

Benieuwd of een behandeling met de “Humming Mask” en de “Nasivent Tube” je past? Plan dan nu een afspraak!
Dit kan bij Henk Nagel 055 5401089 of 0031 633370449

of Margot Groot 055 5345264 of 0031 612448340