Er bestaan 3 trainingen

De  Zesdaagse training Stilstaan Bij Bewegen gaat over mijn boek. Over lichaamstaal via het WAT van bewegen: de botten dragen ons gewicht. Zetten we ons gewicht voldoende neer? Categorisch lopen we verschillende lichaamsdelen af van voet tot hoofd. Door ons lichaam in lijn te plaatsen, in onze verticale as, komen we meer in balans en in moeiteloosheid, zonder over of onderspanning. De adem is van grote invloed op onze verticale as. Het boek geeft inzicht en verdiepen de ervaringen die je opdoet en de spreiding van 6 dagen in 6 maanden geeft je de tijd te groeien en bij te stellen.

Data op de zaterdagen in 2018: 19 09, 13 10, 16 11, 15 12, en 12 01 in 2019

Er bestaan na deze Zesdaagse 2 VERVOLG trainingen

De 2 daagse TAO training: “HEALING TAO EN STILSTAAN BIJ BEWEGEN” gaat over de innerlijke glimlach en de zes helende klanken. Vanaf 1998 doe ik bijna dagelijks deze helende oefeningen, zodat ik ontspannen de dag begin. Ik heb een tekst geschreven waarin ik citaten gebruik uit boeken van Mantak Chia onder andere het boek “Van stress naar evenwicht”. En bestudeer steeds meer uit verschillende bronnen de hersenen en de invloed die je kunt hebben op de hersenen. Deze training gaat over de invloed van de glimlach op je hersenen en via beweging, klank, kleur, beeld en emotie op de organen.

Data op de vrijdagen: 24 08 2018 en 28 09 2018

De 4 daagse training: “HET HOE VAN BEWEGEN”, gaat over de dynamiek. Iedereen loopt, staat, doet, maar daarin verschillen we. De dynamiek wordt bepaald door onze intentie en attentie. Wat we voelen en denken kleurt wat we doen. Het heeft invloed op het gebruik van gewicht, kracht, tijd en ruimte. Door bewustzijn van deze elementen en deze op verschillende wijzes te combineren, bepalen we andersom weer ons denken en voelen. Ook hierover heb ik teksten gemaakt die je krijgt aangereikt.
Deze techniek komt van Rudolf von Laban. Waarover ik in 1976- 1977 in Londen een training volgde en waarmee ik tot nu toe heel veel studenten heb blij gemaakt. Het gaat over communicatie, niet om WAT je doet maar vooral HOE je iets doet en wanneer.

Data: 14 september, 19 oktober, 16 november en 14 december 2018