Thema: “Bewustzijn creëert vrede”

N.a.v. het boek deel 3 van Christina von Dreien. Christine wil de wereld van de 3e dimensie overbrengen naar de 5e dimensie. Door te verbinden vanuit liefde.

De Covid/corona brengt ons in een bewustzijns-laag.

De wereld is in crisis, dat wil zeggen verandert.

We kunnen als reactie Vluchten in wandelen, kook cursussen e.a. uitvalswegen.

We kunnen Vechten door te protesteren of deze kracht te gebruiken door je te verdiepen in wat erachter kan zitten. Of Verdoven, door volgzaam de regels te volgen en je door anderen te laten bepalen.

We krijgen de tijd en de ruimte om ons zelf waar te nemen: Wie ben ik eigenlijk, wat denk ik, voel ik, en zet ik dat ook om in mijn handelen? Doe ik wat ik van binnenuit wil doen? Waar heb ik zin in, hoe kan ik ondanks de beperking doen wat mijn hart me ingeeft? Neem ik op tijd mijn rust? We kijken naar mogelijkheden binnen de beperking. Wees zelf de verandering die je wilt zijn.
We kijken ook naar onze “life-stile” wat we precies tot ons nemen, wat betreft voeding, drank, medicijnen, drugs, rust en ontspanning. Hoe houd ik mijn immuunsysteem zo danig dat ik als gastheer/vrouw me kan weren tegen het virus?
Hoe houd ik de frequentie van liefde bij mijzelf, en waar neem ik mijn eigen verantwoordelijkheid, en laat ik dat wat me niet zint bij de ander?

Door het rampscenario en de mantra’s die dagelijks door de politiek, de pers, radio en TV op ons af komen, wordt er angst gecreëerd “The best power of the press is the power of ignore”. Vele specialisten in gezondheid worden niet gehoord, maar maken zich meer en meer zichtbaar. Er wordt niet gesproken hoe wij als gastheer van het virus ons weerbaar kunnen maken. Ondertussen verandert er veel in onze samenleving. De gehele wereld lijdt door het corona-virus. Lock downs werken niet want het middel is erger dan de kwaal.
Maar de wereld is ook in ontwikkeling. De wereld maakt een overgang. We zitten in een energetische shift. Er kwamen de laatste jaren al dingen duidelijker aan het licht wat verdeeldheid zaaide. We hebben de wereld altijd gezien vanuit een westers perspectief. Een spel van macht en overheersing en onmacht ten opzichte van geld en bezit wat betreft:

  1. Ons kolonialisme: er is sprake van dat cultureel erfgoed weer teruggaat naar het land van herkomst.
  2. Diverse rassen, men is in ons land anders gaan kijken naar de zwarte piet, mensen die daar in stilte onder geleden hebben, uiten dit nu ook, wat in eerste instantie verdeeldheid lijkt te geven, de pijn moet eerst geuit worden. De beweging “Black life matters,” kwam tot stand, mensen komen in opstand tegen overheersing.
  3. Vrouw/man: Ook vrouwen worden/zijn leiders, en dit doen ze op hun wijze. De Me Too affaires die aan het licht komen. De homoseksualiteit gaat zelfs benoemd worden in de voetbal. En transgenders krijgen meer ruimte en worden nu benoemd in de term LHBTI. Nu ervoor zorgen dat dit bewust zijn niet op de lagere scholen wordt opgedrongen, zodat een 10 jarig kind in de klas moet bespreken tot welke gender hij/zij zich eigenlijk thuis voelt.
  4. Mijn buurman van een paar huizen verder is leidinggevend militair en krijgt nu samen met politie leidinggevenden in 8 maanden 8 weken yoga! Dat wil zeggen, het lichaam krijgt niet alleen krachttraining maar ook verlenging van spieren, zodat het lichaam meer en anders gaat voelen en ervaren.
  5. Radio 4 heeft blogs geschreven over de in getto’s gedeporteerde muzikale Joodse mensen. Het Concertgebouw herstelt deze mensen in hun eer.
    De Joodse mensen die terug uit het getto kwamen, konden niet meer in hun huis terecht omdat de huizen, die de Duitsers hadden geconfisqueerd door de gemeenten waren overgenomen. Nu komt uit dat de Joodse mensen alleen hun huis terug kregen als zij daarvoor de onbetaalde stadsbelasting als nog betaalden, of ze moesten hun eigen huis terugkopen.
  6. Klimaatdoelen al meer dan 30 jaar uitgesteld, krijgen nu meer vorm. Maar we krijgen tegenstrijdige berichten hierover. De mens kan het klimaat niet bepalen, we kunnen het wel beïnvloeden maar niet door ontbossing. Dat ons eten door pesticiden besmet zijn, we een andere manier van groei en bloei vinden. Kinderpedofilie komt meer aan het licht. En hoe men met dieren omgaat. De boeren waren al aan het protesteren, er moet iets veranderen in deze sector, dat weten zij ook. Ze volgen al jaren de adviezen van het beleid en investeren er veel geld in.
  7. Het reguliere ziekenhuissysteem zien we vastlopen, want mensen merken dat de medicijnen nu zelfs in de riolering de aarde vergiftigen. Het komt meer naar buiten dat mensen ziek worden door medicijnen waar dan weer andere medicijnen tegenover staan. Zo is het ook met vaccins: zijn we verplicht deze te nemen en wat nemen we dan in? Sinds Louis Pasteur het virus ontdekte als zijnde een vijand van de mens, is de virologen club ontstaan en de Pharma-industrie beet zich erin en heeft er een lucratieve zaak van gemaakt.
  8. Naast de vele oorlogen in het Midden-Oosten, door het verschil in geloof- systemen, wat veel vluchtelingen oplevert, waar de wereld weinig mee doet, blijft het rijk/arm conflict.

We moeten eerst nog door een diep dal. Er wordt door de benadering van het virus veel verdeeldheid geschapen. Men is voor of tegen de manier hoe men met het virus omgaat. Is vaccin de oplossing of zijn er andere wegen?
Het lijkt een tegenstelling tussen de reguliere en de alternatieve manier van genezing. Dit is te merken aan ons werk. De verzekeringen stellen steeds hogere eisen aan ons werk als alternatief therapeut. Als we dat niet doen worden we niet meer vergoed. Dus volg ik nu een scholing in Voetreflex-therapie, want al die andere trainingen die ik heb gevolgd, worden niet meer door de verzekering gedekt. Zoals mijn man, oud gynaecoloog, al sinds 2018 niet meer door de NAAV vergoed werd, omdat hij geen reguliere scholing volgde maar ondanks zijn leeftijd een jaarlijkse scholing in Bio-resonantie therapie. Hij brengt mensen  weer in hun eigen balans, en bevordert zwangerschap door de hoge zinkbelasting uit het systeem te verwijderen. Vele allergische reacties kunnen verdwijnen. Na 6- 10 behandelingen ook het Lyme virus.

Het gros van de wereld gelooft in medicijnen en vaccins. Dat zal ons van het virus afhelpen. Daardoor blijft men afhankelijk van het systeem en is men met symptoombestrijding bezig en blijft de zorg duur.
Terwijl wij als alternatieve therapeuten heel aanvullend kunnen zijn omdat we werken aan zelf-heling door bewustzijn van leefstijl en eigen verantwoordelijkheid. Het lichaam is wijzer dan men denkt. We kunnen door verschillende technieken de oorzaken van denken, doen en voelen, bewust laten worden zodat de cliënt zichzelf herstelt. Dat wat je voelt doet en denkt creëert energie en deze energie is voor velen onzichtbaar, maar wel voelbaar en merkbaar en bij blokkades ziekmakend.

Covid 19 raakt een bewustzijns-laag.
“Homeopathie” is een alternatieve geneeswijze waarbij aan een zieke zeer gerichte doseringen van een bepaalde stof worden toegediend die, als ze in grote hoeveelheden aan gezonde personen worden gegeven de symptomen van de ziekte juist veroorzaken. De homeopathie is aan het eind van de achttiende eeuw door C.F.S.Hahnemann geïntroduceerd, als alternatief voor de traditionele geneeswijze, die hij “allopathie” doopte.
Hier uit voort is de kennis van Drs. Broekhuyse ontstaan. Hij heeft het over de ontwikkeling van de Oer-bacterie. Een bacterie eet de oer-bacterie van 70 miljoen jaar oud. Deze bacterie kan ernstige orgaan ziektes veroorzaken. Het kan energetisch worden behandeld zodat het lichaam de bacterie fagociteert, zelf opeet/ weg vaagt. Het lichaam heeft eigen virussen en bacteriën in het eigen systeem. En dat maakt het immuun tegen andere soorten.

Ieder levend wezen heeft een aura om zich heen.
Miljoenen jaren komt de een in het aura van de ander. Deze macht over macht is een oud systeem van onderdanen en machthebbers. In zowel in werk-als privé relaties. En nu schijnt de wijze waarop het Corona-virus wordt benaderd ons in de greep te houden.
Tegenwoordig moeten we door corona afstand houden. De mantra’s die Rutte uitspreekt: “ Houdt afstand, Blijf binnen in huis, Zorg goed voor jezelf, en daarmee voor je naaste en draag daarbij nu ook mondkapjes,” zijn schijnbaar goed bedoeld. Hij heeft het m.i. niet goed begrepen en doet een appel op het schuldgevoel en straf, want als we het niet doen wat hij adviseert, worden we ziek. Hij creëert zo verdeeldheid. Mensen geven elkaar nu de schuld omdat de een wel en de ander geen mondkapje draagt, onze vrijheid wordt ons ontnomen. En angst wordt door de dreigende nieuwsberichten gecreëerd. En angst polariseert. Creëer op tijd angst in het volk en je hebt de macht.

Wij zeggen, blijf in jouw aura, in jezelf, en kom juist in de frisse lucht, ieder neemt de eigen verantwoording over zichzelf: het eigen veld, in de eigen verticale as en straalt daarmee uit. Daarvoor is de adem juist heel belangrijk. Juist het beknotten van de adem door een kapje, worden we benauwd en ademen we onze eigen al uitgeademde lucht in, met alle blokkades van dien. We maken ons door het kapje niet zichtbaar en mogen niet dicht bij elkaar zijn. Het laat zien wie gehoorzaam is en wie niet. Het brengt dus verdeeldheid,  terwijl het leven juist gaat om verbinding en vertrouwen in jezelf dus in elkaar.
Zorg goed voor jezelf door in jezelf met jouw aandacht vrede te creëren, en daarmee ook naar je naaste.
Wij willen de verbinding IN onszelf met de aarde en het universum, ons hoger zelf en hopen hogere bewustzijnslagen te treffen en elkaar daarin te vinden. Dan verandert onze energetisch frequentie, waardoor we weerbaarder worden voor opgelegde angst en virussen. We wonen in een wereld waarin de wetenschap het voor het zeggen heeft.  De geest is vervangen door het woord brein, het rationeel of mentaal zijn. De geestelijke wereld lijkt een taboe geworden.

Men investeert in Vaccins i.p.v. te investeren in het bewustzijn van mensen. Vaccins breken onze eigen afweersystemen af. Men zoekt hulp van buitenaf, terwijl dat niet nodig is, omdat al eeuwenlang ons eigen afweersysteem weerbaar maakt. Soms moet je door pijn, een griep heen om immuun te zijn tegen binnendringers. Maar de wereld is hier naar toe gegroeid. De huisarts komt gelijk aan met antibiotica, in het ziekenhuis met paracetamol. Studenten in medicijnen, het woord zegt het al, worden nu medici genoemd i.p.v. genezer, healer, geneesheer.

De laatste 12 dagen heb ik me dagelijks bezig gehouden met “The truth about vaccins 2020” van Ty & Charlene Bollinger. In 10 episodes plus 2 Round the table gesprekken via Zoom spraken ze over: Wat zijn vaccins, wat is de geschiedenis van vaccins en wat zit er eigenlijk in vaccins? Hier volgen wat feiten:
– Veel kinderartsen, e.a. medisch specialisten bekenden dat zij in hun opleiding niets leerden over wat er eigenlijk in een vaccin zit. Door de jaren heen leerden ze door hun kinderen of patiënten die klachten kregen na een vaccin, dat er meer en meer chemische materialen zoals aluminium en kwik in een vaccin worden gestopt.
– Zelf ben ik in 1949 geboren en ik kreeg in de 1e jaren DKTP injecties. Ook mijn zoon heb ik in 1982 alle injecties laten krijgen. Pas laatst heb ik gemerkt dat ik als kind geen pukkeltjes had door het Amsterdammertje wat bij ons thuis in het boerenland mocht herstellen, maar dat ik toen een DKTP reactie had. Voor mijn allergische reacties en eczeem, heb ik deze DKTP prik in 2011 laten ontstoren bij iemand in Enschede.
– Nu in 2020 krijgen baby’s 16 vaccins in 69 doses. Het risico en het voordeel moet worden afgewogen, maar dat gebeurt niet door de industrie. Vaccins worden geadviseerd en als goed gezien en mensen die zich daar vragen over stellen worden in de anti-vaccin groep gegooid, ontslagen of zelfs gevangen genomen, omdat zij aan complot-denken doen. Terwijl steeds duidelijker wordt dat de Big Pharma in het complot zitten. Het woord complot is ontstaan na de moord op JF Kennedy in 1964 en wordt nu gebruikt tegen iedereen die er een andere zienswijze op na houdt, ook tegen specialisten in gezondheid.
– Dubbele doses van aluminium en kwik worden al jaren in de kinderen gespoten. In het Corona vaccin gebruiken ze cellen van geaborteerde baby’s, plus RNA, plus??
– Het hepatitis B Vaccin zou gebruikt kunnen worden voor drugsgebruikers en voor mensen met veelvuldige wisselende seksuele partners. Echter, krijgen baby’s dit geïnjecteerd in de 1e 12 uur van hun leven. Terwijl 99% van hun moeders geen Hepatitis B hebben. “De USA heeft de grootste aantal dode pasgeborenen in de wereld.” De kinderziektes zijn toegenomen: allergieën, epilepsie, autisme, mentale klachten, ADD, ADHD, hersenbeschadigingen, neurologische beschadigingen. Er wordt nu niet meer alleen tegen volks-epidemieën ingeënt, maar ook tegen baarmoederhalskanker. I.p.v. goede voorlichting van veilig vrijen krijgen 10 – 13 jarigen een HPV prik. Meisjes en zelfs jongens. Ze worden daar niet beter van. Sommigen worden invalide, of gaan dood. De meesten zijn nog niet seksueel actief, ze moeten allemaal door de zelfde molen en de gevolgen zijn vaak desastreus: chronische vermoeidheid, mentaal onevenwichtig, depressief. Bekend is de groep van 70 meisjes in Colombia, die daar allemaal onder leden waarvan een meisje sprak over de verwijzing naar de psychiatrie omdat ze zogenaamd hysterisch was.

– Het zou goed zijn te onderzoeken of de mensen die aan Covid 19 zijn overleden, hun immuunsysteem daarvoor al door de griepprik af hebben laten breken. Italië, waar de grootste C. toename begon, schenen allemaal bejaarden te zijn, die onderliggende klachten hadden.
– De anti-griepprik schijnt Corona-deeltjes te bevatten, waardoor mensen geen afweer hebben voor Corona, en ook al door hun andere klachten kwetsbaar zijn. De ziekenhuizen worden nu meer uitbetaald als ze Corona als klacht opgeven, i.p.v. suikerziekte of hartklachten. De meesten zijn niet gestorven aan Corona, maar met Corona. Opvallend is het lage griepcijfer.

Je kunt het er al of niet mee eens zijn. Maar ik zou zeggen: bewustzijn hierover kan kracht geven om nee te zeggen tegen de meerderheid die een collectief appel doet op het geweten. Zelfs de WHO en het RIAG zien de kapjes niet zitten, maar de politici doen alsof zij medicijnen hebben gestudeerd en weten wat gezond is. Terwijl ze de kapjes voorheen betwijfelden. Zij laten het toe dat de industrie suiker in drankjes blijft toevoegen, terwijl juist diabetes en overgewicht mensen vatbaar maakt voor het virus.

Mandela bleef ook in zijn gevangenschap in zijn eigen ruimte, en is een groots leider geworden.
Trump schudt de troep wakker enerzijds, anderzijds lijkt hij aan elkaar te hangen met leugens en beschuldigt hij de ander van Fake-News. We moeten dus onze eigen waarheid onderzoeken. De dualiteit op aarde wordt helder en extremer. Hebben we cellen van geaborteerde baby’s en dieren nodig door ons te laten inenten? Moeten we ons RNA blijvend laten veranderen door vaccins? Niemand is goed genoeg om te bepalen wat iemand anders in zijn lichaam toelaat zonder zijn goedkeuring. Een vaccin verplicht ontvangen zonder dat het vaccin een double-check heeft ondergaan, is heel gevaarlijk.

Ieder moet dus in vrijheid voor een eigen keuze worden gesteld. Volgen en geloven we de politieke leiders of bepalen we onze eigen weg? Meten is weten. Door ons erin te verdiepen blijven we baas in eigen lijf. Aandachtig zijn vanuit het hart schept bewustzijn. Christina zegt: “Liefde overwint alles.”

Margot Groot 26 10 2020. https://stilstaanbijbewegen.nl/bewustzijn-creeert-vrede/