RECONNECTIVE HEALING


Reconnective Healing

Reconnective Healing is een vorm van heling dat door Eric Pearl begin jaren 90 in de vorige eeuw tot wasdom is gekomen. Het sluit ons opnieuw aan op de energielijnen van het universum en zo ook op het energieveld dat ieder van ons omgeeft. Deze aansluiting op het universum gebeurt niet alleen via een nieuwe serie helende frequenties, maar door een totaal nieuwe bandbreedte. Er is een brede band van informatie rondom ons, waarmee we opnieuw verbinding kunnen maken. Deze manier van heling doet een beroep op de levenskracht die we allen bezitten. En die ons toestaat de heelheid van ons wezen gewaar te worden.

Reconnective Healing werkt met frequenties van licht ofwel bio-photonen energie om in balans te komen. Bio-photonen zijn kwantumdeeltjes; de kleinste pakketjes van licht. Daarom dringen ze in alles door wat leeft. Dit zorgt voor balans tussen het fysieke, mentale, emotionele en spirituele deel in ons. Het maakt verbinding met de verschillende niveaus in ons zelf en rondom ons. Door dit veld om ons heen worden de frequenties van licht en informatie als door een brede band gecommuniceerd en dit maakt verbinding met onze DNA strengen. De DNA strengen worden ontward, eventuele blokkades lossen op, zodat energie weer gaat stromen. Op enigerlei wijze weet het lichaam dit te gebruiken.

Dr. Eric Pearl  vindt het zelf “Een allesomvattend spectrum van helende frequenties, waar alle tot nu toe bekende healing-frequenties als Reiki, Shiatsu, Chi Kung, Quantum Touch, in onder te brengen zijn”. www.thereconnection.com

De sessies vinden plaats op een behandeltafel. Je hoeft alleen maar te liggen en te ervaren. Iedereen ervaart het verschillend. De effecten zijn ook voor ieder verschillend.

De zorg voor balans tussen het fysieke, mentale, emotionele en spirituele deel in ons.

Delen:

VERLOREN TWEELINGHELFT

Het lichaam vertelt. In 1998 liet ik iemand via haar lichaam vertellen, naar aanleiding van haar  burn-out en levenslange eenzaamheid. Ze kon vaak zo onbedoeld boos reageren. We zochten haar boosheid op wat gepaard ging met lichaamsspanning, en toen, het gebeurde bij mij  voor het eerst, kreeg ze contact met

Lees Meer »

DEEP MEMORY PROCESSING, REÏNCARNATIE

Deep Memory Processing  In ons onderbewustzijn dragen wij mensen het gewicht van ons verleden met ons mee in ons lichaam, in onze lichaamscellen en in onze energievelden. Of wel, we hebben een celgeheugen. Alle ervaringen worden in lichaamscellen opgeslagen en hebben hun energetische werking op en in ons. Je lichaam

Lees Meer »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ↓

Stilstaan bij bewegen, de taal van het lichaam herkennen.

In 2013 is bij de uitgever Conferent dit boek van mij uitgekomen.

Sta je wel eens stil bij hoe je beweegt, bij hoe je voortgaat, bij hoe je zit? Wat wil dit jou zeggen? Voelt het goed? Zou het beter kunnen? Of weet je dat niet? Bewustwording van deze vragen is de sleutel om te veranderen en je daardoor beter te voelen. Bewust worden door waarneming is constateren wat er is.

‘Stilstaan bij bewegen’ is gereedschap voor jezelf, voor managers, trainers en voor iedereen die anderen persoonlijk of professioneel begeleidt of leiding geeft. Door je waarnemend bewustzijn te ontwikkelen kom je tot een beter voelen in het lichaam en daardoor tot meer genieten en beter presteren in werk en privé-leven Als je in staat bent met jezelf als trainer, coach, begeleider aan de slag te gaan met theorie, praktijk en oefeningen kun je anderen gemakkelijker begeleiden.

In dit boek tref je informatie aan over anatomie, bewegen en kennis van het lichaam. Dit zijn de ingrediënten om bewust te worden van hoe je gaat en staat. De basis van het lichaam, dus hoe je erbij staat, beïnvloedt de lichaamsbeleving en de taal van het lichaam. De vele oefeningen helpen om aan de slag te gaan met jezelf en daardoor kun je anderen helpen beter te ervaren wat het lichaam wil zeggen. Bewuster zijn is de winst voor iedereen, voor jou zelf, voor jou als manager, coach, begeleider en, als het gaat om een organisatiecontext, voor de organisatie als geheel.

Paramedisch Natuurkundig Therapeut Coach in Zelfmanagement

Stil Staan Bij Bewegen

Het is tijd om je verhaal te delen.
Maak nu een afspraak via het onderstaande knop.

Bezoekadres:

Stil Staan Bij Bewegen

Molenhof 14

7321 BZ Apeldoorn

Tijden kunnen afwijken!

Maandag – Vrijdag 10:00 – 18:00

Zaterdag – Zondag 10:00 – 12:00

Contact:

E-mailadres: info@stilstaanbijbewegen.nl

Telefoonnummer: +31612448340

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ↓

Open chat
💬 Heb je vragen?
Goedendag 👋
Hoe kan ik je helpen?